

## Thursday June 24, 2021

12:00 pm – 5:00 pm Credential and Camping pass pick up

1:00 pm – 5:00 pm Move in- Details TBD

## Friday June 25, 2021

7:00 am - 5:00 pm Credential and Camping pass pick up 9:00 am Riders Meeting in front of timing/scoring 9:30 am Track Inspection and Marshal Call Around 10:00 am - 10:15 am 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min 10:20 am - 10:35 am **160 Group 2** – Practice – 15 min 10:40 am - 10:55 am **190 Group 3** – Practice – 15 min 11:00 am - 11:15 am 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min **160 Group 2** – Practice – 15 min 11:20 am - 11:35 am 11:40 am - 11:55 am **190 Group 3** – Practice – 15 min 12:00 am - 12:15 am 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min 12:20 am - 12:35 am **160 Group 2** – Practice – 15 min 12:40 am - 12:55 am **190 Group 3** – Practice – 15 min 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min 1:30 pm - 1:45 pm

1:30 pm - 1:45 pm 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 m 1:50 pm - 2:05 pm 160 Group 2 - Practice - 15 min

2:10 pm – 2:25 pm **190 Group 3** – Practice – 15 min

3:00 pm – 5:00 pm Technical Inspection

5:00 pm Mandatory Rider Meeting in classroom

## Saturday June 26, 2021

8:00 am – 9:00 am	Technical Inspection	
9:00 am - 9:30 am	Mandatory Rider Meeting in front of timing/s	scoring
9:30 am - 9:45 am	Group Photo	
9:30 am	Track Inspection and Marshal Call Around	
10:00 am - 10:15 am	110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min	
10:20 am - 10:35 am	<b>160 Group 2</b> – Practice – 15 min	
10:40 am - 10:55 am	<b>190 Group 3</b> – Practice – 15 min	
11:00 am - 11:15 am	110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min	
11:20 am - 11:35 am	<b>160 Group 2</b> – Practice – 15 min	
11:40 am – 11:55 am	<b>190 Group 3</b> – Practice – 15 min	
12:00 pm – 12:15 pm	<b>110 4-speed Group 1</b> – Qualifying 1 – 15 mi	n
12:20 am - 12:35 am	<b>160 Group 2</b> – Qualifying 1 – 15 min	
12:40 am - 12:55 am	<b>190 Group 3</b> – Qualifying 1 – 15 min	
1:00 pm – 1:10 pm	110 4-speed Group 1 – Qualifying – 10 min	
1:20 pm – 1:30 pm	<b>160 Group 2</b> – Qualifying – 10 min	
1:40 pm – 1:50 pm	<b>190 Group 2</b> – Qualifying – 10 min	
3:20 pm	<b>110 4-speed Race 1</b> – 10 Laps	Pit lane opens 3:15
3:40 pm	<b>190 Race 1</b> - 13 Laps	Pit lane opens 3:35

160 Race 1 - 13 Laps

190 Race 2-13 laps

**160 Race 2**-13 laps

**110 4 speed Race 2 – 10 laps** 

Pit lane opens 4:05

Pit lane opens 5:25

Pit Lane opens 5:45

Pit Lane opens 6:15

Podium ceremonies for all races after final race

## **Dunlop Tire Service**

4:10 pm

5:30 pm

5:50 pm

6:20 pm

Thursday 5:30-6:00 pm, Friday 8:00-8:30 am and 3:00-3:30 pm